Industry & school

Wij zorgen ervoor dat u minder moet printen dan vandaag. Wij bekijken uw printprocessen van bij de basis. Detecteren efficiëntieverlies en bouwen een app die uw printbeleid optimaliseert: in hoeveelheid én printing on demand.
Bekijk de cases

Verhoog uw service

58%
minder tijdsverlies

Versimpel uw organisatie met 58%

Win ruimte

100%

meer plaats

Geen stock meer, WOW.

Reduceer kosten

34%
meer efficiëntie

34% minder dan grote hoeveelheden/bestellingen!

Versterk je merk

67%
Meer impact

Maak uw communicatie 67% meer relevant in taal/versie/sector

Bronnen: Forbes, DM-Plaza, PrintIsBig, Xerox, MarketResearch

Enkele Industry & school cases


JLG

JLG is expert in hoogtewerkers, reachtrucks en mobiele liften. Deze mondiale gigant nam afscheid van zijn dure stock en verouderde handleidingen, én zette tegelijk een duurzame stap richting POD (printing on demand).

Doelstelling

De kwaliteit van de handleidingen en papierstroom verbeteren én kosten besparen. En tegelijk de administratieve workload verlichten en overzicht creëren in een lawine van talen, versies, types en soorten dragers … Liefst ook nog compatibel met het bestaande ERP-systeem!

Aanpak

Egberghs ontwikkelde een web-to-print applicatie waarmee JLG vlot haar drukwerk voor handleidingen, bonnen, cd’s, facturen, stock en zoveel meer beheert. Een persoonlijke login en ‘rechtentoekenning’ bepalen de toegankelijkheid in functie van het verantwoordelijkheidsniveau.

Maatwerk

Een dashboard ontwikkelen voor heldere overzichten. Een beter stockbeheer uitwerken. Onnodige papierkosten voorkomen. Efficiëntere flows opzetten. Data beschermen in functie van gebruiksrechten …

Egberghs denkt mee in functie van uw specifieke situatie. En werkt oplossingen uit die inspelen op uw behoeften.Hoe schakelden wij onze expertise in voor JLG

Print

Nieuwe Media

Support

DataSYNTRA

SYNTRA is een Vlaamse opleidingsreus met een netwerk van 5 opleidingscentra en 24 campussen. Ze bieden zowel kort- als langlopende opleidingen aan in 28 sectoren met zo’n 200 opleidingen en meer dan 500 ondernemersopleidingen.

Doelstelling

Komen tot optimale printprocessen – zowel wat kosten als workflow betreft. SYNTRA drukte vroeger alle cursussen via haar inhuis-drukkerij. Samen met Egberghs werden de efficiëntie én kosten geanalyseerd. En wat bleek? Egberghs kan de druk bij SYNTRA gedeeltelijk verlichten – logistiek én prijstechnisch.

Aanpak

Printing on demand, dat betekent: op het juiste moment de juiste cursussen drukken in functie van het aantal inschrijvingen. Op die manier vermijdt u ‘waste’ én neemt u uw medewerkers heel wat repetitieve taken uit handen. Via een gebruiksvriendelijke online-interface. Dubbel gewonnen, dus.

Maatwerk

Cursussen kwalitatief printen. Inhoud verzamelen en in kaften steken. Het overzicht bewaren over zoveel lectoren en vakken. Een on-demand printservice opzetten. Drukkosten – euhm - drukken met print limitation apps …

Egberghs denkt mee in functie van uw specifieke situatie. En werkt oplossingen uit die inspelen op uw behoeften.Hoe schakelden wij onze expertise in voor SYNTRA

Print

Nieuwe Media

Support

DataSKF Logistics Services

SKF Logistics Services is een globale toonaangevende technologieleverancier met wereldwijd zo’n 48.401 medewerkers en 140 vestigingen in 28 landen. Egberghs ondersteunt de multinational al jaren op het vlak van aankledingen, HR-campagnes, kalenders en communicatiedragers.


Doelstelling

Gericht communiceren en informeren in en rond het bedrijf: Egberghs denkt mee en voert uit. Van een efficiënte veiligheidscommunicatie in en rond het bedrijf tot solidariteitsacties met kalenders. Egberghs toverde zelfs de magazijnruimte om tot SKF Visitors Centre: een aangename vergaderruimte en expositiehal.

Om de vele medewerkers/bezoekers & partners steeds up-to-date te houden onderneemt SKF samen met Egberghs heel wat stappen. Van reguliere brainstormingsacties omtrent safety communicatie in en rond het bedrijf. Tot een innovatief en toonaangevend SKF Visitors Centre, waar een magazijnruimte omgetoverd werd tot een aangename vergaderruimte en expositiehal dat geheel SKF ademt. En we gaan heel erg breed bij deze klant: brainstormings, het creëren van de visuele- en tekstuele communicatie, solidariteitsacties met kalenders, sensibilisatie omtrent safety tot productiestickers…

Aanpak

Egberghs wordt betrokken vanaf het eerste ruwe idee. Zo ontstaat er een grote dynamiek én … een vertrouwensband. Van brainstorm tot en met afwerking. Egberghs waakt er bovendien continu over dat elke uitwerking perfect aansluit op de eigenheid, huisstijl én kwaliteitsnormen van SKF.

Maatwerk

Wij kennen SKF. In alles wat Egberghs doet, houden we de wens van de klant voor ogen. Dat resulteert in een persoonlijke aanpak – van kleine projecten tot de aankleding van een immens grote hal. Een strakke planning en flexibel inspelen op wijzigingen staan daarbij centraal.Hoe schakelden wij onze expertise in voor SKF Logistics Services

Print

Nieuwe Media

Support

DataBenieuwd wat Egberghs voor u kan betekenen?

Neem contact op met onze meedenker!
+32(0)11/22.33.32
meedenker@egberghs.be