Allround calculator/planner

Je bent de maïzena tussen onze klanten, je productieteam, je sales-buddies en onze leveranciers. Je flitst van de ene printjob naar de andere en leidt alles in goede banen. Je ‘denkt-mee’ over nieuwe opportuniteiten die onze klant een maximale printing experience bieden.

Jij

Mensen omschrijven je als iemand die eigenlijk als een transformer had moeten geboren zijn. Je bent een kameleon die zich aanpast aan elke nieuwe situatie en de klant altijd voorop stelt. Je bent een vlotte teller en een aangename beller. Maar vooral een bestseller: best een geek, maar ook een seller.

Wij

Zijn ‘mee-denkers’. Egberghs is een printpionier met 70 jaar ervaring. Maar nog steeds jonger dan jong, en in volle transitie. Ons team bestaat uit meer dan 20 jonge wolven vol goesting. We onderscheiden ons door ons hoge resultaatgedrevenheid en geflipte realisaties via cross-mediale printoplossingen.

Jij & Wij?

  • Groeien samen. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat bestaat uit leuke A-team-B-on-C’s
  • Werken in Hasselt (Heeft Het). Geen files, met de fiets komen werken of met het openbare vervoer
  • Zijn ervaren. Wij in papier-, karton-, grootformaatprinting. Jij de affiniteit? Continue opleidingen via onze leveranciers en intern
  • Houden (niet) van platte organisatie. Platte moppen kunnen, georganiseerd zijn moet. We bedoelen: onze ‘baas’ is onze beste collega.
  • Een Tesla, persoonlijke jacuzzi, pimped out car, gin-tonics à volonté? Een mooi salarispakket, dat wél! Vooral veel fun op de werkvloer!

Toch nog interesse? Solliciteer nu!

Stuur dan je cv & motivatiebrief naar job@egberghs.be (T.a.v. Gert)