De warmste boom

De origineelste kerstboom ooit? Dat is met stip de ECOBoard Kerstboom van Egberghs. Ideaal om je kantoor, woonkamer of inkom te pimpen. Opvallend, milieuvriendelijk en … solidair. Want een deel van de opbrengst gaat naar de Warmste Week van Music For Life.

Trees For Life

De week voor Kerstmis wordt opnieuw De Warmste Week. Maar geen Warmste Week zonder warme acties. Egberghs doet mee met Trees For Life: voor elke verkochte ECOBoard boom schenken we 12 euro aan een goed doel. Kies je het tafelmodel? Dan geven we 10 euro weg.

 

Iedereen zorgt voor iedereen 

Ons goed doel dit jaar? ADO Icarus. Deze vzw laat mensen met een ernstige lichamelijke beperking zelfstandig wonen en leven. Ze ondersteunt met assistentie dag en nacht, persoonlijke begeleiding, psychosociale hulp, enzovoort.

Wat doet ADO Icarus?

Geef je kerstboom een persoonlijk tintje

De ECOBoard kerstboom is gemaakt van stevig, natuurvriendelijk materiaal. Je kiest uit twee modellen en vier prints. Geef je je kerstboom graag een persoonlijk tintje? Mail dan de Egberghs-kerstman via kerstboom@egberghs.be. Of kom langs in onze showroom om je favoriete kerstboomprint te tonen.

Welke kerstboom haal jij in huis?

De warmste kerstboom?

  • een levensgrote boom: bedrukt zoals jij het wilt
  • snel geleverd: binnen 48 uur na je bestelling
  • geen gedoe: in no time staat hij recht
  • stevig en 100% recycleerbaar: volgend jaar staat hij er opnieuw
  • hartverwarmend: je helpt mensen met een lichamelijke beperking

 

Bestel nu jouw ECOBoard kerstboom 

Surf naar www.dewarmsteboom.be, mail de Egberghs-kerstman via kerstboom@egberghs.be of kom langs in onze showroom om onze kerstbomen te bewonderen.